How to Deal with Problems During Daraz 11.11 Sale 0 247

4 min read

Daraz 11.11 2020 is just around the corner so it’s about time you start preparing for the biggest sale of the year. With mind blowing deals and offers left, right and center, it’s going to be unlike any other you’ve ever seen. And as such, the online traffic rate is going to be pretty high. Now that’s not a bad thing but due to such high rates, your shopping experience might not go accordingly as planned.

That is exactly why we’re here to help you. We’ve compiled a list of problems that you might face during the Daraz 11.11 sale and we’ve also provided solutions on how you can overcome such problems.

So, let’s look into some common problems you might encounter.

Problem 1: Website is too hard to navigate

This might be a common problem for many customers. Some might find it hard to navigate through the site and onto the product of their choice.

The Solution: Download the Daraz Mobile App. With the app, you’ll be able to browse through the sale without any issues. Our user-friendly interface makes it easier for customers to navigate.

Problem 2: Missing out on Flash Sales

Daraz 11.11 is going to offer you a lot of deals and offers. And it might be hard to keep track of all the sales, especially the flash sales.

The Solution: Switch on your notifications so that the Daraz app will notify you about any Flash Sales taking place.

Problem 3: Cannot find the product you’re looking for

This is by far the most common problems customers face while shopping online. Customers are not being able to locate a product they once found on Daraz.

The Solution: Add the product to your wish list right away. Once you decide on the product you want to purchase, add it to you wish list by clicking on the small red heart icon on your screen. This way you’ll have access to it whenever you decide to place your order.

Problem 4: Check out takes too long

During mega sales such as the Daraz 11.11, it might take longer to check out because the server gets overloaded.

The Solution:

  1. Activate you Daraz Wallet
  2. Save you debit/credit cards
  3. Add your product to the shopping cart.

Follow these steps and your check out will be much faster.

Problem 5: Can’t decide what to buy from the 11.11 Sale?

Daraz 11.11 is the biggest online sale of the year. There’s going to tons of mega deals, offers, flash sales and more. And all these might be overwhelming for the average customer. Deciding on what to buy can be a difficult process during such times.

The Solution: Go through our Daraz Life Buying Guides. The Guides include detailed instructions which will help you decide what is worth buying and which products best suit your interest.

Problem 6: Don’t know how to tell if a product is fake?

This is a common issue in the world of online shopping. There’s always a slight risk that the product you just ordered might turn up to be a fake one.

The Solution: Simply apply the Daraz Mall filter. Our Daraz Mall sellers are all verified and authentic. Apply the filter if you want to avoid any fake products.

Problem 7: Is the seller reliable or not?

Just like with products being fake, online shopping also carries the risk of sellers being unreliable.

The Solution: Check the reviews and rating of the sellers on the product page. It will give you a decent idea about just how reliable the seller really is.

Problem 8: The products runs out quickly

It’s no surprise that everyone is eagerly waiting for the biggest sale of the year and usually when that happens, products seem to go out of stock very quickly. Which is why you should be prepared beforehand. The early worm definitely gets the worm.

The Solution: Prepare your cart beforehand. Select your products and fill your shopping cart in advance. And as soon as the sale goes live, you can check out without having to fear about the product running out.

Problem 9: Will my products be exchanged or returned?

It’s very rare for customers to end up with faulty products. In such cases you might want to exchange or return it.

The Solution: Check the product return/exchange policy on the product page.

Problem 10: Confused about how to avail different discounts

Daraz 11.11 is going to bring you discounts and sales unmatched anywhere else. And it might be confusing to understand how all the discounts and deals work and how you can use it.

The Solution: Go through our Daraz Life 11.11 guides. To make sure you have a seamless shopping experience, we’ve prepared different buying guides that offer complete information on how you can make the most of the Daraz 11.11 sale.

Previous ArticleNext Article
css.php
Translate »

Send this to a friend